bästa serierna nu.


vampire diaries
När serien börjar möter tittaren syskonen Elena och Jeremy Gilbert som nyligen förlorat sina föräldrar i en bilolycka och nu bor hos sin unga moster Jenna. Elena söker tröst hos sina vänner Bonnie, Caroline och ex-pojkvännen Matt medan Jeremy flyr till drogernas värld tillsammans med Matts syster Vicki. Det nya skolåret på Mystic Falls High School för med sig en spännande ny student; Stefan Salvatore. Elena och Stefan dras genast till varandra, men Stefan har en hemlighet som Elena inte känner till, han är en vampyr.



The Hills
The Hills är en realityserie på MTV och uppföljare till Laguna Beach: The Real Orange County. Serien följer Lauren "LC" Conrad som pluggar på modeskola i Los Angeles och man får följa hennes karriär, hennes vänner och hennes liv. The Hills är MTV:s mest framgångsrika serie. Den har också blivit topp 10-listad bland de populäraste programmen för 13- till 24-åringar.



One tree hill

Lucas och Nathan Scott är halvbröder, men de lever väldigt olika liv. De har aldrig känt vid varandra och vill inte göra det heller. Lucas lever ensam med sin mamma Karen eftersom brödernas pappa Dan lämnat dem innan Lucas blivit född. Karen äger ett eget café och det är det de livnär sig på.

Nathan lever ett ganska lyxigt liv med pappa Dan och mamma Deb i ett stort fint hus. Han är stjärnan i skolans basketlag men pressas hårt av sin pappa som själv var en stor talang när han var ung. Hade det inte varit för hans beslut att inte rehabträna sitt skadade knä hade han säkerligen haft ett antal år av professionell basketboll bakom sig, detta ångrar han mest av allt i sitt liv och försöker leva det genom Nathan. Senare i serien så händer något som gör att Nathan och Dan blir väldigt osams. En dag händer något som gör att de inte längre kan undvika varandra och som också kräver att de kan komma överens med varandra. Serien handlar om Lucas och Nathans liv där Peyton, Brooke, Haley är inblandade. Samt farbron Keith och mamman Karen.

 

Ugly Betty
TV-serien handlar om Betty Suarez (America Ferrera), en ung kvinna från en latinamerikansk familj, som arbetar på modetidningen Mode. Betty bor med sin far, sin syster Hilda och systersonen Justin. Hon är inte lika attraktiv och smal som sina medarbetare. Jobbet på Mode fick hon av sin chefs far som ville anställa någon som sonen inte skulle ha sex med. Betty får ofta utstå förolämpningar och hån av kollegorna på grund av sitt utseende och bristande känsla för mode. Betty gör dock ett strålande jobb och ibland till och med mer än vad som krävs av henne.



La Ink
LA Ink är en spinoff till serien Miami Ink där Kat Von D var en av tatuerarna. Men då Kat inte kom så vidare väl överens med en av studions ägare, Ami James, så hoppade hon av, flyttade hem till Los Angeles och startade en egen studio.



Glee

Glee utspelar sig på McKinley High, en helt vanlig skola i Ohio och karaktärerna är helt vanliga ungdomar. Spanskläraren Will Schuester, som kallas för Mr. Schue av eleverna, bestämmer sig för att ta över Glee-kören efter att hans föregående kollega anklagats för att ha besvärat elever sexuellt.

Det är inte helt utan romantiska motiv som skolans kurator Emma Pillsbury stöttar Mr. Schue genom körens alla motgångar, bland andra skolans cheerleader-coach Sue Sylvester som omöjligen kan finna sig i att det uppstår ekonomiska nedskärningar för hennes mästerskapsvinnande lag Cheerios.

I en ofta återkommande scen sitter Mr. Schue och Sue Sylvester på rektor Figgins kontor och argumenterar till sin egen fördel. Andra konflikter eller intriger som uppstår i serien är bland annat tonårsgraviditet, biologiska mödrar, homosexualitet, övervikt, religion och andra minoritetsproblem som är kända för världen men otroligt intresseväckande när det gäller ungdomar

 

 



Ung och bortskämd
Programmet går ut på att hemmaboende barn till curlingföräldrar, som nått myndig ålder och slutat eller går i gymnasieskola, men som varken arbetar eller hjälper till hemma. Deras föräldrar har nu tröttnat på barnen oansvarsfulla beteende och tvingar dem att flytta hemifrån under en tid, för att tillsammans bo i ett hus mitt ute på landet där de får klara sig helt själva. Programmet har ingen direkt programledare, utan Hans Wiklund agerar som berättarröst.Ungdomarna ska klara sig själva i ett hus och göra alla hushållsuppgifter som t ex att handla, laga mat, städa och tvätta. Dessutom ska de, på order av sina föräldrar, göra vissa arbeten på riktiga arbetsplatser för att visa att de klarar av yrkeslivet. Om de klarar sig bra på arbetsplatsen får de lön som de kan handla saker för. De får endast en viss summa som ska räcka för ett antal dagar. När veckan är slut får föräldrarna se vad deras barn gjort och därefter ta ett gemensamt beslut vilka tre som varit sämst. Den av de tre nomierade som de tycker varit allra sämst tvingas att lämna huset omedelbart. Den slutgiltiga vinnaren vinner en jorden-runtresa. De tio deltagarna var mellan 18 och 24 år när serien spelades in.


Vilka serier kollar du på???


Kommentarer
Postat av: lelle! en blogg om våran vardag!

bra serier!

2010-12-09 @ 12:51:09
URL: http://lollee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0